Nise Solutions bvba

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
IT Nieuws
Home Diensten

IT Support

It ProblemsIT Support waar en wanneer u het nodig hebt.

Computerproblemen beïnvloeden heden ten dage rechtstreeks uw productiviteit. Wij staan steeds ter beschikking van onze klanten en leveren hulp waar en wanneer u het nodig hebt, niet enkel in Kortrijk maar over gans Vlaanderen.

Daarenboven stelt onze online helpdesk tool ons ook in staat om softwareproblemen op te lossen vanop afstand en u te assisteren met uitleg.

We bieden ook een full service onderhoudscontract aan waar alle dienstverlening inbegrepen zit (telefonische bijstand, online hulp, verplaatsingen en werkuren + het leveren van een vervangtoestel indien nodig). Bevindt u zich in onze support cirkels dan bereiken we u nog vlotter. geografische_dekking

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

 

Main Menu

Klanten


Nise Solutions BVBA

Schaapsdreef 11
8500 KORTRIJK
+32-(0)56-225000
ondnr: BE 0899.160.207
REC: BE46 6528 4703 8236

Website Ontwerp

Uw website is meer dan ooit het uithangbord van uw onderneming of activiteit. In samenspraak met de klant maken we de site naar wens, geen bandwerk maar ontwerpen. Onze sites zijn eenvoudig door de klant zelf aan te passen.

IT nieuws flash

Gebruikers van Windows 8.1, Windows 7 of Windows Phone 8.1, kunnen het eerste jaar na de release van Windows 10 gratis upgraden naar de nieuwste versie. Dat heeft Microsoft woensdagavond bekendgemaakt.

Lees meer...