Nise Solutions bvba

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
IT Nieuws
Home Diensten Internet Services Domeinnaam Registratie
Domeinnaam Registratie en populaire domeinnaamextensies

Domeinnaam Registratie

Voor domeinnamen geen beter adres. Maar liefst 95 verschillende domeinnaam extensies kunnen bij ons geregistreerd én aan uw website gekoppeld worden indien gewenst.

.AC .COM.ES .IDV.TW .NAME .ORG.UK
.AG .COM.MX .IM .NET .ORG.VC
.ASIA .COM.PL .IN .NET.CN .PE
.AM .COM.TW .IND.IN .NET.IN .PH
.AT .COM.VC .INFO .NET.PL .PK
.BE .CX .INFO.PL .NET.VC .PL
.BIZ .CZ .IO .NET.PL .RU
.BIZ.PL .DE .IT .NET.VC .SE
.BZ .DK .JP .NF .SH
.CC .EBIZ.TW .LA .NL .TC
.CH .ES .LC .NOM.ES .TEL
.CLUB.TW .EU .LI .NU .TK
.CN .FIRM.IN .LU .ORG .TL
.CO.AT .FM .ME .ORG.CN .TM
.CO.IN .FR .ME.UK .ORG.ES .TV
.CO.NZ .GAME.TW .MN .ORG.IN .TW
.CO.UK .GEN.IN .MOBI .ORG.NZ .VC
.COM .GS .MS .ORG.PL .VG
.COM.CN .HN .MU .ORG.TW .WS

Wenst u de toegankelijkheid van uw site te verhogen door meerdere domeinnamen toe te wijzigen? Ook dit is geen probleem.

 

.be domeinnaam

.be is het topleveldomein van België. Voor een klein land als België is het een erg populair domein. Een klein land in oppervlakte maar een grote internationale speler met Brussel als hoofdstad van Europa.

Lees meer...
 

.com domeinnaam

.com is wereldwijd het meest gebruikte topleveldomein. Het is zo populair dat het voor veel mensen zelfs synoniem is met het internet. Van de 183 miljoen domeinen die er in juni 2009 wereldwijd geregistreerd stonden, waren maar liefst 80 miljoen .com domeinen.
Lees meer...
 

.eu domeinnaam

.eu is het topleveldomein van de EU (Europese Unie), het economische samenwerkingsorgaan van Europese landen. Met een .eu domein richt u zich als domeinhouder op een doelgroep die 500 miljoen mensen en 27 landen beslaat. Bovendien is de EU een van de grootste economische spelers wereldwijd.
Lees meer...
 

.net domeinnaam

.net is een van de populairste generieke topleveldomeinen. Het is een uitstekend alternatief voor .com en ook aantrekkelijk voor wie zijn niet-commerciële site een professioneel tintje wil geven.

Lees meer...
 

.nl domeinnaam

.nl is het topleveldomein van Nederland.  Voor iedere onderneming die zich (ondermeer) richt op de Nederlandse markt, is het dan ook een uitstekend idee om een eigen .nl domein aan te vragen.

Lees meer...
 

.org domeinnaam

.org is het domein voor non-profitorganisaties en ‘open source’ projecten. Het is een domein dat staat voor betrouwbaarheid, voor idealisme, engagement en democratie. Een .org extensie straalt uit dat een website niet vooral voor het belang van de maker gemaakt is, maar voor de bezoeker.

Lees meer...
 


Main Menu

Controleer uw domeinnaam:
www.
Selecteer een extensie:
.eu.be.nl
.com.net.org
.info.biz.mobi

Klanten


Nise Solutions BVBA

Schaapsdreef 11
8500 KORTRIJK
+32-(0)56-225000
ondnr: BE 0899.160.207
REC: BE46 6528 4703 8236

Facturatie Simply Fact

Simply Fact, facturatie en stock-beheer zoals het hoort, een pakket waar u niet naast kan kijken. Stockbeheer, autmatische calculatie van winstmarges, gebruik van meerdere btw tarieven, factuur layout, opvolging betalingen, backupfunctie, mailbeheer etc... Spaar tijd!

IT nieuws flash

Toshiba gaat zich op de levering van zakelijke laptops richten en zich wat consumentenlaptops betreft alleen nog op de Japanse en Amerikaanse markt concentreren. De stap is onderdeel van een omvangrijke reorganisatie, die 6800 banen kost.

Lees meer...