Nise Solutions bvba

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
IT Nieuws
Home Diensten Internet Services Website Ontwikkeling

Website Ontwikkeling

Uw website is meer dan ooit het uithangbord van uw onderneming of activiteit. In samenspraak met u maken we de site naar wens, geen bandwerk maar ontwerpen.

Webdesign is één ding, een goed werkende site die steeds bereikbaar is op het internet is minstens even belangrijk. Onze servers beschikken over een uptime van 99,9% en staan fysiek in de benelux, dit garandeert een snelle server response binnen heel Europa.

Naast de website als etalage wordt deze ook meer en meer de verkoopsruimte onder de vorm van een webshop. Naargelang uw behoeften kiezen we het passende hostingpakket dat steeds vrij te upgraden valt.

Onze sites zijn via CMS (Content Management System) eenvoudig door uzelf aan te passen, maar met een onderhoudscontract doen wij voor een zeer bescheiden prijs ook deze wijzigingen voor u. Dit is de service waar u bij Nise Solutions op kan rekenen.

Website Lingerie Venus

Website Luyckx Dirk Kuurne Website Restaurant Ter Talinge

site-aesthetic-solutionssite-tgalerietjesite-vanhullebus

 

Main Menu

Klanten


Nise Solutions BVBA

Schaapsdreef 11
8500 KORTRIJK
+32-(0)56-225000
ondnr: BE 0899.160.207
REC: BE46 6528 4703 8236

Facturatie Simply Fact

Simply Fact, facturatie en stock-beheer zoals het hoort, een pakket waar u niet naast kan kijken. Stockbeheer, autmatische calculatie van winstmarges, gebruik van meerdere btw tarieven, factuur layout, opvolging betalingen, backupfunctie, mailbeheer etc... Spaar tijd!

IT nieuws flash

Microsoft heeft een tool online gezet, waarmee gebruikers als ze dat willen handmatig het benodigde iso-bestand kunnen downloaden en installeren. De update is kosteloos voor gebruikers van Windows 7 en Windows 8.1.

Lees meer...