Nise Solutions bvba

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
IT Nieuws
Home Diensten IT Support

IT Support

It ProblemsIT Support waar en wanneer u het nodig hebt.

Computerproblemen beïnvloeden heden ten dage rechtstreeks uw productiviteit. Wij staan steeds ter beschikking van onze klanten en leveren hulp waar en wanneer u het nodig hebt, niet enkel in Kortrijk maar over gans Vlaanderen.

Daarenboven stelt onze online helpdesk tool ons ook in staat om softwareproblemen op te lossen vanop afstand en u te assisteren met uitleg.

We bieden ook een full service onderhoudscontract aan waar alle dienstverlening inbegrepen zit (telefonische bijstand, online hulp, verplaatsingen en werkuren + het leveren van een vervangtoestel indien nodig). Bevindt u zich in onze support cirkels dan bereiken we u nog vlotter. geografische_dekking

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

 

Main Menu

Klanten


Nise Solutions BVBA

Schaapsdreef 11
8500 KORTRIJK
+32-(0)56-225000
ondnr: BE 0899.160.207
REC: BE46 6528 4703 8236

Onderhoudscontract

We bieden ook een full service onderhoudscontract aan waar alle dienst-verlening inbegrepen zit (telefonische bijstand, online hulp, verplaatsingen en werkuren + het leveren van een vervangtoestel indien nodig).

IT nieuws flash

ESET heeft een tool uitgebracht voor het ontsleutelen van bestanden die zijn besmet met de nieuwste versies van de TeslaCrypt-ransomware. Het maken van de tool was mogelijk doordat de criminelen de universele encryptiesleutel hebben vrijgegeven.

Lees meer...