Nise Solutions bvba

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
IT Nieuws
Home Diensten Network & Backup Solutions

Network & Backup Solutions

Network Solutions

Een goed bedrijfsnetwerk kan de productiviteit van uw computerpark aanzienlijk verbeteren. U wil uw informatica materiaal beter en efficiënter benutten, bestanden delen met meerdere gebruikers over een netwerk?

U wil vrij rond kunnen bewegen en toegang hebben tot een performant en goed beveiligd draadloos netwerk?

Misschien wenst u nog meer uit uw netwerk te halen en ook extra controle te houden over uw zaak met ip-camera's?

Ter plaatse maken we een analyse van de mogelijke oplossingen voor uw specifieke wensen en noden (Internetsharing, printersharing, firewall, fileserver, NAS, mailserver, remote access, backup, etc).

 

Backup Solutions

Bij backups nemen wringt nogal vaak het schoentje, iedereen is overtuigd van de noodzaak hiervan maar veelal worden backups niet of te weinig uitgevoerd. Dit proces kan reeds vanaf 1 computer perfect geautomatiseerd worden. Automatische backups van meerdere pc's kunnen eenvoudigweg uitgevoerd worden via uw netwerk.

 

Main Menu

Klanten


Nise Solutions BVBA

Schaapsdreef 11
8500 KORTRIJK
+32-(0)56-225000
ondnr: BE 0899.160.207
REC: BE46 6528 4703 8236

Diensten Nise Solutions

Nise Solutions biedt kwalitatieve IT-diensten naar bedrijven toe. Support en pechverhelping, consultancy, domeinnaam registratie, network & Backup Solutions, website hosting en development, leveren en installeren van hardware en software, facturatie en stockbeheer.

IT nieuws flash

De universiteit van Surrey, nabij Londen, heeft in een laboratorium een draadloze verbinding opgezet met een snelheid van 1 terabit per seconde. Dat is een snelheidsrecord. De techniek kan worden gebruikt voor de opvolger van 4g.

Lees meer...