user_mobilelogo

Voor domeinnamen geen beter adres. Maar liefst 95 verschillende domeinnaam extensies kunnen bij ons geregistreerd én aan uw website gekoppeld worden indien gewenst.

.AC .COM.ES .IDV.TW .NAME .ORG.UK
.AG .COM.MX .IM .NET .ORG.VC
.ASIA .COM.PL .IN .NET.CN .PE
.AM .COM.TW .IND.IN .NET.IN .PH
.AT .COM.VC .INFO .NET.PL .PK
.BE .CX .INFO.PL .NET.VC .PL
.BIZ .CZ .IO .NET.PL .RU
.BIZ.PL .DE .IT .NET.VC .SE
.BZ .DK .JP .NF .SH
.CC .EBIZ.TW .LA .NL .TC
.CH .ES .LC .NOM.ES .TEL
.CLUB.TW .EU .LI .NU .TK
.CN .FIRM.IN .LU .ORG .TL
.CO.AT .FM .ME .ORG.CN .TM
.CO.IN .FR .ME.UK .ORG.ES .TV
.CO.NZ .GAME.TW .MN .ORG.IN .TW
.CO.UK .GEN.IN .MOBI .ORG.NZ .VC
.COM .GS .MS .ORG.PL .VG
.COM.CN .HN .MU .ORG.TW .WS

Wenst u de toegankelijkheid van uw site te verhogen door meerdere domeinnamen toe te wijzigen? Ook dit is geen probleem.

.be is het topleveldomein van België. Voor een klein land als België is het een erg populair domein. Een klein land in oppervlakte maar een grote internationale speler met Brussel als hoofdstad van Europa.

.com is wereldwijd het meest gebruikte topleveldomein. Het is zo populair dat het voor veel mensen zelfs synoniem is met het internet. Van de 183 miljoen domeinen die er in juni 2009 wereldwijd geregistreerd stonden, waren maar liefst 80 miljoen .com domeinen.

.eu is het topleveldomein van de EU (Europese Unie), het economische samenwerkingsorgaan van Europese landen. Met een .eu domein richt u zich als domeinhouder op een doelgroep die 500 miljoen mensen en 27 landen beslaat. Bovendien is de EU een van de grootste economische spelers wereldwijd.

.net is een van de populairste generieke topleveldomeinen. Het is een uitstekend alternatief voor .com en ook aantrekkelijk voor wie zijn niet-commerciële site een professioneel tintje wil geven.

.nl is het topleveldomein van Nederland.  Voor iedere onderneming die zich (ondermeer) richt op de Nederlandse markt, is het dan ook een uitstekend idee om een eigen .nl domein aan te vragen.

.org is het domein voor non-profitorganisaties en ‘open source’ projecten. Het is een domein dat staat voor betrouwbaarheid, voor idealisme, engagement en democratie. Een .org extensie straalt uit dat een website niet vooral voor het belang van de maker gemaakt is, maar voor de bezoeker.