user_mobilelogo
office-2010-home-and-business

Microsoft® Office Home and Business 2010

Privé en zakelijk: hand in hand

Krachtige hulpmiddelen en slimme, maar eenvoudige functies helpen u uw overvolle agenda efficiënt te beheren, zowel thuis, op kantoor of onderweg met anderen samen te werken en in het oog springende rapporten en presentaties te maken.

Inhoud: Word Excel PowerPoint OneNote Outlook

Winkelprijs: € 313,22 (€ 379,00 incl. btw)

Onze prijs: € 283,47 (343,00 incl.btw) U bespaart € 26,00

Foto's bewerken en verfraaien in Word of PowerPoint® 2010

Met de gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor het bewerken van foto's vergroot u de visuele impact van uw documenten of presentaties. U kunt foto's bijsnijden, verscherpen of verzachten, de helderheid en het contrast van foto's aanpassen en artistieke visuele effecten op foto's toepassen zonder dat u Word 2010 of PowerPoint 2010 hoeft te verlaten.

Vanaf vrijwel elke locatie documenten openen, bewerken en delen met Office Web Apps

Zorg dat u productief blijft, ook als u niet op kantoor bent. U kunt een document dat u in een Office 2010-bureaubladtoepassing hebt gemaakt eenvoudig via het internet op Windows Live® SkyDrive™ posten zodat u het vanaf vrijwel elke locatie waar internettoegang beschikbaar is met Office Web Apps kunt openen, bekijken en bewerken.*

Al uw informatie op één locatie bijhouden met OneNote® 2010

In een digitaal notitieblok van OneNote 2010 legt u al uw gedachten, ideeën en belangrijke informatie vast. Zo kunt u tekst, afbeeldingen, videobeelden en geluidsfragmenten opslaan en met anderen delen vanaf één centrale, snel toegankelijke locatie.

Zowel thuis als op kantoor eenvoudig financiële gegevens analyseren met Excel® 2010

Met Sparklines in Excel 2010 maakt u kleine diagrammen waarmee u onkostentrends in één oogopslag kunt overzien. Met Slicers kunt u draaitabelgegevens dynamisch segmenteren en filteren zodat alleen de door u gewenste informatie wordt weergegeven. Met de verbeterde voorwaardelijke opmaak markeert u met slechts een paar muisklikken specifieke items in uw gegevensset.

E-maildiscussies de baas blijven met Outlook® 2010

Met de discussieweergave van Outlook 2010 is het bijhouden en beheren van e-mail een fluitje van een cent. U kunt lange e-maildiscussies met één klik samenvoegen, in categorieën onderbrengen of zelfs negeren.

E-mail aanpassen en eenvoudiger communiceren in Outlook 2010

Met de functie Snelle stappen van Outlook 2010 voert u met één muisklik zelfgemaakte taken uit die uit meerdere stappen bestaan, zoals verwijderen en beantwoorden, naar een specifieke map verplaatsen en een nieuwe e-mail aan uw team maken.

* Een geschikt apparaat, internetverbinding en de browser Internet Explorer, Firefox of Safari zijn vereist. Er zijn enkele verschillen tussen de functies van de Office Web Apps en de Office 2010-toepassingen.