user_mobilelogo
office-2010-home-and-student

Microsoft® Office Home and Student 2010

Ideaal voor thuisgebruik en huiswerk

De gebruiksvriendelijke functies geven studenten een educatieve voorsprong en dankzij de meegeleverde kant-en-klare sjablonen en opvallende effecten ziet elke schoolopdracht er bijzonder uit. Alle programma's hebben

dezelfde consistente interface en werking. Alle werkzaamheden, van huiswerk tot de administratie, verlopen hierdoor efficiënter.

 

Inhoud: Word Excel PowerPoint OneNote

Winkelprijs: € 114,87 (€ 139,00 incl. btw)

Onze prijs: € 110,74 (134,00 incl.btw) U bespaart € 5,00

Foto's bewerken en verfraaien in Word of PowerPoint® 2010

Met de gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor het bewerken van foto's vergroot u de visuele impact van uw documenten of presentaties. U kunt foto's bijsnijden, verscherpen of verzachten, de helderheid en het contrast van foto's aanpassen en artistieke visuele effecten op foto's toepassen zonder dat u Word 2010 of PowerPoint 2010 hoeft te verlaten.

Presentaties tot leven brengen met PowerPoint 2010

U kunt video's direct in PowerPoint 2010 bewerken. Zo kunt u langere opnames in kortere fragmenten opdelen of de bestandsgrootte reduceren zodat de presentatie niet te groot wordt. Vervolgens vergroot u de visuele impact door de kleur te wijzigen, nieuwe video-effecten toe te passen en nieuwe, dynamische diaovergangen en animaties toe te voegen.

Vanaf vrijwel elke locatie documenten openen, bewerken en delen met Office Web Apps

Zorg dat u productief blijft, ook als u niet op kantoor bent. U kunt een document dat u in een Office 2010-bureaubladtoepassing hebt gemaakt eenvoudig via het internet op Windows Live® SkyDrive™ posten zodat u het vanaf vrijwel elke locatie waar internettoegang beschikbaar is met Office Web Apps kunt openen, bekijken en bewerken.*

Al uw informatie op één locatie bijhouden met OneNote® 2010

In een digitaal notitieblok van OneNote 2010 legt u al uw gedachten, ideeën en belangrijke informatie vast. Zo kunt u tekst, afbeeldingen, videobeelden en geluidsfragmenten opslaan en met anderen delen vanaf één centrale, snel toegankelijke locatie.

Gegevens verduidelijken met diagrammen, grafieken en SmartArt®-afbeeldingen

Met de verbeterde diagramfuncties en SmartArt-afbeeldingen maakt u intuïtieve, dynamische diagrammen en grafieken. Met deze aantrekkelijke visuele effecten kunt u uw ideeën in Excel®, Word en PowerPoint 2010 extra kracht bijzetten.

Zowel thuis als op kantoor eenvoudig financiële gegevens analyseren met Excel 2010

Met Sparklines in Excel 2010 maakt u kleine diagrammen waarmee u onkostentrends in één oogopslag kunt overzien. Met Slicers kunt u draaitabelgegevens dynamisch segmenteren en filteren zodat alleen de door u gewenste informatie wordt weergegeven. Met de verbeterde voorwaardelijke opmaak markeert u met slechts een paar muisklikken specifieke items in uw gegevensset. 

* Een geschikt apparaat, internetverbinding en de browser Internet Explorer, Firefox of Safari zijn vereist. Er zijn enkele verschillen tussen de functies van de Office Web Apps en de Office 2010-toepassingen.