user_mobilelogo
office-2010-professional

Microsoft® Office Professional 2010

De beste hulpmiddelen voor uw bedrijf

Niets ontbreekt: uitgebreide e-mail- en agendafuncties, geavanceerd informatie- en gegevensbeheer, professionele marketingtools en één jaar technische ondersteuning.

 

Inhoud: Word Excel PowerPoint OneNote Outlook Publisher Access

Winkelprijs: € 577,69 (€ 699,00 incl. btw)

Onze prijs: € 552,89 (669,00 incl.btw) U bespaart € 30,00

Foto's bewerken en verfraaien in Word, PowerPoint® en Publisher 2010

Met de gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor het bewerken van foto's vergroot u de visuele impact van uw documenten of presentaties. U kunt foto's bijsnijden, verscherpen of verzachten, de helderheid en het contrast van foto's aanpassen en artistieke visuele effecten op foto's toepassen zonder dat u Word 2010, PowerPoint 2010 of Publisher 2010 hoeft te verlaten.

Zowel thuis als op kantoor eenvoudig financiële gegevens analyseren met Excel® 2010

Met Sparklines in Excel 2010 maakt u kleine diagrammen waarmee u onkostentrends in één oogopslag kunt overzien. Met Slicers kunt u draaitabelgegevens dynamisch segmenteren en filteren zodat alleen de door u gewenste informatie wordt weergegeven. Met de verbeterde voorwaardelijke opmaak markeert u met slechts een paar muisklikken specifieke items in uw gegevensset.

Vanaf vrijwel elke locatie documenten openen, bewerken en delen met Office Web Apps

Zorg dat u productief blijft, ook als u niet op kantoor bent. U kunt een document dat u in een Office 2010-bureaubladtoepassing hebt gemaakt eenvoudig via het internet op Windows Live® SkyDrive™ posten zodat u het vanaf vrijwel elke locatie waar internettoegang beschikbaar is met Office Web Apps kunt openen, bekijken en bewerken.*

Afdrukken vanuit Publisher 2010 vereenvoudigen en stroomlijnen

De verbeterde afdrukfunctie van Publisher 2010 geeft u in één keer het gewenste resultaat en laat u onmiddellijk het effect zien als u de afdrukinstellingen aanpast. Daarnaast kunt u de voor- en achterzijde van een document gelijktijdig bekijken en zelfs "door" het papier heen kijken om te controleren of de tekst op de achterkant goed doorloopt.

Snel een eersteklas database maken met Access® 2010

U neemt de kant-en-klare Access 2010-sjablonen als uitgangspunt of u kiest een van de sjablonen die door andere gebruikers beschikbaar zijn gesteld en past deze aan uw project aan. Het verzamelen van informatie en het maken van rapporten was nog nooit zo eenvoudig!

E-maildiscussies de baas blijven met Outlook® 2010

Met de discussieweergave van Outlook 2010 is het bijhouden en beheren van e-mail een fluitje van een cent. U kunt lange e-maildiscussies met één klik samenvoegen, in categorieën onderbrengen of zelfs negeren.

* Een geschikt apparaat, internetverbinding en de browser Internet Explorer, Firefox of Safari zijn vereist. Er zijn enkele verschillen tussen de functies van de Office Web Apps en de Office 2010-toepassingen.