user_mobilelogo

Sinds 6 december 2011 is het Franse .fr-domein niet meer alleen voorbehouden aan inwoners van Frankrijk en Franse bedrijven: iedereen met een vestigingsplaats in de Europese Unie kan zijn .fr-domein vastleggen. Hiermee wordt de extensie van een van de grootste landen van Europa toegankelijker voor iedereen die banden met Frankrijk heeft.

 

Als u in het verleden .fr-domeinen geregistreerd heeft waarbij u gebruik maakte van het lokale adres van de registrar, kunt u deze domeinen meteen overzetten naar de echte domeineigenaar. Let erop dat de overdracht geldt als een nieuwe registratie en de resterende periode dus vervalt.

Door het domein op de rechtmatige eigenaar over te zetten, bespaart u de kosten voor het lokale adres. Dit levert u al snel € 20 per jaar op!

Bovendien zijn nu ook de volgende domeinen door bedrijven met een vestigingsplaats binnen de Europese Unie te registreren (deze extensies kunnen niet door particulieren geregistreerd worden):

  • .re (Réunion)
  • .wf (Wallis en Futuna)
  • .tf (Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden)
  • .pm (St. Pierre en Miquelon)
  • .yt (Mayotte)

De prijs en procedures voor deze extensies zijn gelijk aan die van .fr.

Vanaf januari 2012 kunt u bovendien gedurende een maand profiteren van een zeer scherpe actie: u registreert of verhuist uw .fr-domein dan voor slechts € 10!